Ισλαμική αστυνομία στην Κολιάτσου ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ: Μπαγκλαντεσιανοί επέβαλλαν την σαρία στην περιοχή! ~ latest news

τελευταία νέα

Ισλαμική αστυνομία στην Κολιάτσου ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ: Μπαγκλαντεσιανοί επέβαλλαν την σαρία στην περιοχή!



Σε μία τρομοκρατική υπόθεση, που αναδεικνύει την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας, έπεσαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την Πέμπτη το βράδυ οι αστυνομικοί προσήγαγαν τέσσερεις μπαγκλαντεσιανούς στην πλατεία Κολιάτσου. Για τους λαθρομετανάστες υπήρχαν αναφορές ότι συμμετείχαν σε μια άτυπη «περίπολο» ελέγχου μουσουλμάνων κι είχαν λίγη ώρα νωρίτερα σχετική προστριβή με ομοθρήσκους τους. Για έναν εξ αυτών η προσαγωγή ήδη μετετράπη σε σύλληψη και δρομολογείται η απέλασή του.


Πρόκειται, σαφέστατα, για μία πλήρη επιβεβαίωση των όσων από μήνες τώρα είχε καταγγείλει η Χρυσή Αυγή και το «συνταγματικό τόξο» έκανε πως δεν άκουγε. Με μία υποσημείωση: το σύνολο των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση δολίως κάνουν λόγο για επιβολή της σαρίας σε άλλους μουσουλμάνους, γεγονός αναληθές.


Όπως είχαμε αναφέρει, η επιβολή της σαρία στο κέντρο των Αθηνών δεν αφορά μονάχα τους μουσουλμάνους, αλλά και τους Έλληνες που έχουν την ατυχία να περνάνε κοντά από ένα παράνομο τζαμί. Αυτό είναι ένα προμήνυμα από το μέλλον όπου θα υπάρχουν ισλαμικές περιοχές που θα επιβάλλεται η σαρία ανεξαιρέτως και αλίμονο σε όποια γυναίκα έχει την ατυχία να περάσει από μέσα.


Share:
Τόπος: Καματερό 134 51, Ελλάδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © latest news | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com