Βαλαντσιούνας: «Θα ήταν σημαντική προσθήκη ο Giannis, αλλά η Ελλάδα έχει… τα πάντα» ~ latest news

τελευταία νέα

Βαλαντσιούνας: «Θα ήταν σημαντική προσθήκη ο Giannis, αλλά η Ελλάδα έχει… τα πάντα»



Μπορεί να θεωρεί την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαντική, ωστόσο ο Γιόνας Βαλαντσιούνας θεωρεί υπερπλήρη την Εθνική και περιμένει μεγάλη μάχη απόψε μεταξύ Λιθουανίας και Ελλάδας.

«Είναι καλή ομάδα η ελληνική. Έχουν τα πάντα. Απειλή απέξω, καλούς σουτέρ, παίκτες που μπορούν να διεισδύσουν, άρα δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Θα δώσουμε μάχη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Για τέτοιες ομάδες πρέπει να προετοιμάζεσαι αν θες να κάνεις κάτι σημαντικό», δήλωσε ο βασικός σέντερ της «Λιέτουβα».


Ο ίδιος με τους Ράπτορς αντιμετώπισε και απέκλεισε στον πρώτο γύρο των play offs του ΝΒΑ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, αλλά τώρα δεν θα έχει την ευκαιρία. «Θα αντιμετωπίσω τον Αντετοκούνμπο. Υπάρχει στην ομάδα ο αδερφός του, έτσι δεν είναι;», είπε αρχικά αστειευόμενος για να προσθέσει: «Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης. Θα ήταν πολύ καλή προσθήκη για την ελληνική ομάδα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει».

Όσο για το αν τον «ενοχλεί» που η ομάδα του παρότι ήταν πρώτη στον όμιλό της θα αντιμετωπίσει στους «16» όχι έναν αδύναμο αντίπαλο αλλά μια ομάδα με ποιότητα, εμπειρία και ιστορία, όπως η Ελλάδα; «Κάθε ομάδα είναι δυνατή, ειδικά οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Ευρωμπάσκετ είναι ισχυρές και μπορούν να κάνουν πολλά καλά πράγματα. Δεν μπορείς να διαλέξεις αντίπαλο. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τους πάντες. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Ελλάδα και εστιάζουμε σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν ήμασταν δεύτεροι ή τρίτοι. Επικεντρωνόμαστε στην Ελλάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος». 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © latest news | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com