Πανηγυρίζει ο σκοπιανός πρωθυπουργός: Έτοιμοι να αποδεχτούν την άνευ όρων παράδοση στο Μακεδονικό οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ~ latest news

τελευταία νέα

Πανηγυρίζει ο σκοπιανός πρωθυπουργός: Έτοιμοι να αποδεχτούν την άνευ όρων παράδοση στο Μακεδονικό οι εγχώριοι πολιτικάντηδες



Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Τσίπρας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων ύστερα από το φαγοπότι που του παρέθεσε ο διαπραγματευτής της κυβέρνησης Μπουτάρης.
Τα όσα ειπώθηκαν ήρθαν σε συνέχεια της δηλώσεως Τσίπρα, όπου ο εθνομηδενιστής πρωθυπουργός δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα χωρίς ανταλλάγματα.
Στην επικοινωνία που είχαν ο Ζάεφ, ουσιαστικά δήλωσε ότι πήρε το μήνυμα και ότι είναι έτοιμος για να εισπράξει τα πάντα. Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, είπε: «Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για ουσιαστική και πραγματική διείσδυση στην επίλυση του ζητήματος ονόματος, το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι δυνατόν να βρεθεί μια λύση, αλλά γι ‘αυτό, φυσικά, είναι απαραίτητη και η ετοιμότητα από την άλλη πλευρά».
Βεβαίως, ο σκοπιανός γνωρίζει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και έτσι από πριν προδομένο. Διαμεσολαβητής του ΟΗΕ έχει αναλάβει εδώ και χρόνια ο Νίμιτς που προωθούσε την προδοσία της ελληνικής θέσεως. Διαμεσολαβητής της Ελλάδος ανέλαβε εσχάτως ο ορκισμένος φιλοσκοπιανός Μπουτάρης και κυβέρνηση είναι οι ανθέλληνες του Σύριζα.
Η αντιπολίτευση, δε, έχει σύσσωμη συνταχθεί πίσω από τον Σύριζα, αρκεί να μην αναλάβουν οι ίδιοι την πολιτική ευθύνη για την πραγμάτωση των δικών τους θέσεων, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι η σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.
Όλα δείχνουν πως εντός των επομένων μηνών το θέμα θα λήξει με μία ισχυρότατη ήττα των Ελληνικών θέσεων, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω μπελάδες στο εγγύς μέλλον. Οι συριζαίοι με ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο» να τους χειροκροτεί θα δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για περαιτέρω διεκδικήσεις.
Ας γνωρίζουν, όμως, ότι την Μακεδονία την απελευθέρωσαν οι Ήρωες και το όνομά της κατοχυρώνεται από την θυσία τους. Συνεπώς καμία τζίφρα σε κανένα χαρτί, ακόμα και διεθνώς αναγνωρισμένο δεν μπορεί να αλλάξει την ιστορία.
Ως εκ τούτου καμία εθνοπροδοτική συμφωνία δεν θα δεσμεύει πραγματικά την χώρα και τον Λαό της, εφόσον υπογράφεται από μία ισχνή μειοψηφία του παρόντος, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν το παρελθόν και πολύ περισσότερο το μέλλον αυτού του Έθνους.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © latest news | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com